Menu

Articol

Consilierii judeţeni liberali s-au abţinut de la vot, iar două proiecte ale PSD nu au trecut

În şedinţă din luna decembrie, consilierii judeţeni ar fi trebuit să aprobe două proiecte de hotărâre privitoare la patrimoniu. Este vorba de proiectele privind constituirea dreptului real de administrare asupra imobilului unde va fi sediul administrativ al „Drumuri Judeţene SA”, aflat în domeniul public al judeţului Caraş-Severin, în favoarea Direcţiei de Drumuri Judeţene Caraş-Severin, respectiv cel de constituirea a dreptului real de administrare asupra imobilului Cabana Salvamont-Muntele Semenic „Oberschia Rotundă”.

Ca şi în alte dăţi, consilierii liberali s-au abţinut de la vot, iar proiectele care aveau nevoie de două treimi din voturile consilierilor, nu au trecut. În cazul primului proiect este vorba de un imobil compus din teren în suprafaţă de 935 metri pătraţi şi cele patru clădiri, cu suprafaţa construită de 349,7 metri pătraţi compuse din: sediul administrativ, două clădiri de birouri, magazie şi centrală termică. Potrivit iniţiatorilor proiectului, Direcţia de Drumuri Judeţene Caraş-Severin nu dispune de un sediu propriu, ci îşi desfăşoară activitatea în imobilul în care fiinţează Direcţia de Patrimoniu din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Caraş-Severin.

În cazul celui de-al doilea proiect, este vorba de un teren de 11.251 metri pătraţi, pe care Consiliul Judeţean a construit cabana Salvamont, în suprafaţă de 480 metri pătraţi, imobil finalizat în 2013 şi intabulat în CF al comunei Prigor.

Powered by Jasper Roberts - Blog