Menu

Articol

0 Comentariu

Consilierii judeţeni şi-au ales vicepreşedintele din a doua încercare

Flavius Nedelcea

La primul punct de pe ordinea de zi a ședinței ordinare de astăzi a Consiliului Județean Caraș-Severin a fost trecută alegerea celui de-al doilea vicepreședinte, funcție rămasă vacantă după ce fostul UNPR i-a retras sprijinul, anul trecut, lui Mihai Bona.

Dacă la ședința precedentă nici unul dintre cei doi candidați: Flavius Nedelcea (PSD) și Dumitru Rujan (PNL) nu au reușit să obțină majoritatea necesară, deși candidatul social-democrat pornea din start cu un avantaj, teoretic, de patru voturi, de data aceasta a ieșit așa cum a vrut partidul aflat la guvernare, Nedelcea s-a impus cu 18-12.

Pentru a evita situația de data trecută când au fost anulate patru buletine, înainte de vot Ioan Crina le-a explicat colegilor săi ca la copiii mici, să aibă grijă unde pun ștampila, doar într-un singur pătrățel și să nu atingă marginile ori numele candidatului scris deasupra pătrățelului.

După atâtea sfaturi, consilierii s-au concentrat mult în cabină (de teamă să nu le tremure mâna), au transpirat, iar efortul lor intelectual s-a văzut la final, când nici un buletin nu a fost anulat.

Dumitru Rujan a fost votat de colegii săi liberali, 12 la număr, în timp ce Flavisu Nedelcea a primit și cele patru voturi ale consilierilor PMP.

La ședința de astăzi au fost prezenți toți cei patru parlamentari PSD, Ion Mocioalcă făcându-și apariția în sală la braț cu doctorul Paul Purea, PMP, ca o dovadă că alianța dintre cele două partide la nivelul Consiliului Județean Caraș-Severin merge ca unsă.

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog