Menu

Articol

0 Comentariu

Consilierul judeţean Aurel Miclea, fost primar de Bozovici, a fost condamnat la închisoare!

Aurel Miclea

Fostul primar PDL al comunei Bozovici, Aurel Miclea, în prezent consilier judeţean PNL de Caraş-Severin, a fost condamnat la închisoare cu executare de Tribunalul Arad. Aurel Miclea a fost acuzat de procurori că, în anul 2012, a luat 150.000 de lei mită de la omul de afaceri Eftime Darius Văcariu, pentru ca o păşune comunală să îi fie cesionată acestuia. În acelaşi dosar a fost condamnat la închisoare şi Eftime Darius Văcariu.  

Tribunalul din Arad l-a condamnat pe Aurel Miclea la „3 (trei) ani închisoare pentru infracţiunea de luare de mită, în regim de detenţie”. Totodată, lui Aurel Miclea i se aplică şi pedeapsa complementară a interzicerii unor drepturi.

Completul de judecată „menţine măsura sechestrului asiguratoriu instituită asupra imobilului înscris în CF nr. 30862 Bozovici nr. cadastral C1, nr. top 4119 constând în casă de locuit şi teren intravilan în suprafaţă totală de 1720 mp aparţinând inculpatului Miclea Aurel, (…) până la concurenţa sumei de 150.000 lei”.

Celălalt inculpat, Eftime Darius Văcariu, acuzat de dare de mită, a fost condamnat la 2 (doi) ani cu suspendare. Atât Miclea, cât şi Văcariu, trebuie să mai plătească şi câte 2500 de lei „cheltuieli .judiciare". Aurel Miclea a atacat cu apel sentinţa Tribunalului Arad.

 

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog