Menu

Articol

2 Comentarii

Crimă în pădurile Semenicului. Autori necunoscuţi, care nu vor răspunde niciodată pentru faptele lor! (VIDEO)

Imagini apocaliptice: pădurea de pe 47 de hectare, tăiată fără milă!

S-a tot vorbit despre defrişările ilegale din pădurile judeţului. Unii au fost de părere că astfel de infracţiuni pălesc în faţa celor din alte judeţe ale ţării. Doar în aparenţă lucrurile stau aşa, căci realitatea este cu totul alta. Astăzi vă prezentăm o dovadă a faptului că şi în Caraş-Severin pădurea este tăiată fără milă, iar cei care ar trebui să vadă acest lucru au ochelari de cal.

Fotografiile în posesia cărora am ajuns de curând sunt făcute în Parcul Naţional Semenic-Cheile Caraşului, în locul cunoscut sub numele de Topliţa, la nici trei kilometri de Văliug. Aproape 50 de hectare de pădure au fost rase de nu se ştie cine, făcând ca muntele să semene cu zona selenară pe care a păşit primul om în urmă cu 47 de ani. De altfel, se pot vedea cu uşurinţă drumurile şi potecile, singurele elemente rămase „în picioare”, tocmai pentru a ilustra dimensiunile unui peisaj dezolant care se pare că nu deranjează pe nimeni. Cu atât mai revoltătoare este situaţia, cu cât defrişările au avut loc într-un parc naţional, protejat de lege!

Alăturat prezentăm şi o fotografie de acum patru ani a locului care astăzi este ca o gaură imensă în plămânul verde al acestei zone.

Comentarii

tara tuturor posibilitatilor, daca ai bani poti face orice, chiar si daca deti droguri sau cresti cum a fost cazul celui de la Berzovia, dupa o plimbare pana la judecatorie esti liber, halal tara, halal oameni , popor de nesuferiti !

"Aproape 50 de hectare de pădure au fost rase de nu se ştie cine...". Chiar asa?
Mai ales in Parc... Doar n-au venit expraterestrii sintr-o noapte, jap, gata...
Clar se stie cine-a fost, iar daca cei de la Parc nu zic nimic inseamna ca sunt complici.
Carasul, un judet captiv... :(

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog