Menu

Articol

1 Comentariu

Cristea Mircioane duce „poezia inoxidabilului” la Hunedoara

Autor: 

Artistul plastic şi fotograf Cristea Mircioane îşi va vernisa, mâine, marţi 25 iulie, la Hunedoara, o expoziţie personală de fotografie. Cristea Mircioane se află la a doua expoziţie personală, după ce, anul acesta, în data de 19 mai, şi-a vernisat prima expoziţie personală de fotografie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Reşiţa. Aeleaşi lucrări  prezentate la Reşiţa vor fi vernisate mâine, de la ora 18.00, în Galeria de Artă Hunedoara.

Reamintim că la expoziţia de la Reşiţa, preşedintele Foto Clubului Banatul Montan din Reşiţa, Flavian Săvescu, a afirmat că expoziţia lui Cristea Mircioane reprezintă cel mai important eveniment de acest fel prezentat vreodată la Reşiţa, având în vedere noutatea şi originalitatea temelor abordate.

„Din punctul meu de vedere, este cea mai importantă expoziţie de artă fotografică, care a avut loc, până acum, în Reşiţa şi în această zonă! Să vă spun de ce: Reşiţa şi Caraş-Severinul, deşi au mulţi fotografi, aceştia se exprimă prin fotografie, dar nu îndrăznesc să încerce să se exprime în arta fotografică. (...) Până acum, nu am văzut niciunde, texturi, umbre, posturi ale modelelor, care să fie poziţionate şi să exprime lucrurile în acest fel!”, a afirmat Flavian Săvescu.

Fotografiile lui Cristea Mircioane abordează, în principal, două mari teme ce pot fi cuprinse sub titlurile „Poezia inoxidabilului” şi „Expresivitatea gestului”. Despre lucrările care vor fi expuse la Galeria de Artă din Huneoara vor vorbi artiştii plastici Pichiu Dan Vifor şi Tiberiu Fazakas.

Comentarii

Felicitari Cristi !
sanatatea sa ai sa mai vernisezi cat mai multe expozitii foto si de pictura

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog