Menu

Articol

0 Comentariu

CSM Şcolar pierde teren în faţa liderului, FC Şirineasa

După meciul egal de la Sibiu, 2-2 cu Hermannstadt, în faţa unui adversar de bătut la orice oră a zilei, echipa reşiţeană antrenată de Roco Sandu şi Lucian Dobre se îndepărtează încet, dar sigur, de locul I, cel al promovării. FC Şirineasa a învins cu 4-0 pe Millenium Giarmata şi s-a dus la 4 puncte în faţa oltenilor de la CSU Craiova II, şi la 8 de CSM Şcolar Reşiţa.

Evoluţia echipei este una oscilantă, departe de aşteptările de la o pretendentă, declarată, la promovare în Liga a II-a, în ciuda faptului că, de fiecare dată tehnicienii echipei gazdă susţin că CSM Şcolar Reşiţa are pe departe cel mai bun lot, dar şi că echipa beneficiază de o bază sportivă de invidiat, cu un centru de recuperare după fiecare meci. Cel puţin până acum aceste lucruri nu se văd în jocul reşiţenilor, care domină, dar fără să materializeze pe tabelă şi în clasament. Este adevărat, CSM Şcolar are un joc mai puţin jucat, dar şi în aceste condiţii diferenţa de puncte în clasament este una consistentă după numai şase etape.

Până la următorul meci, reşiţenii întâlnesc mâine, în turul IV al Cupei României, pe Pandurii Tg. Jiu, care în urmă cu un an evolua în Liga a I-a. O partidă în care orice rezultat este posibil, în care gazdele şi-ar mai spăla din păcate dacă s-ar califica.

Meciul va începe la ora 14,30 şi se va disputa pe Stadionul Mircea Chivu, din Valea Domanului.  

Powered by Jasper Roberts - Blog