Menu

Articol

CSM Şcolar Reşiţa bifează al treilea succes consecutiv, în disputa cu Hermannstadt 2 Sibiu

După victoria din etapa restantă, 1-0 cu CSM Lugoj, echipa de fotbal din Liga a III-a, CSM Şcolar Reşiţa, a evoluat din nou pe teren propriu, într-o dispută în care AFC Hermannstadt 2 Sibiu se anunţa drept un adversar facil, locul 11 şi 13 p în urma gazdelor, deşi antrenorul Daniel Opriţa spuznea că meciul nu era dinainte câştigat.

Reşiţa a început în forţă, a controlat prima parte, jucătorii au combinat bine, cu angajări în adâncime, în ciuda unui teren foarte greu, datorită ploii din ultimele 16 ore. Eforturile acestora s-au materializat pe tabelă, spre satisfacţia galeriei. Apropos de suporteri, adunaţi toţi la un loc aceştia ar fi putut intra aproape lejer într-un singur autobuz care circulă în Reşiţa! Trist, dar adevărat.

În min. 16, Staicu avea să deschidă scorul. Bărbulescu l-a servit în adâncime, pe partea dreaptă, pe Costin care a pătruns în careu, a şutat în bara din dreapta lui Ciorgovean, mingea respinsă a ajuns la Breşneni, mijlocaşul a recentrat, iar Staicu, după un dribling scurt, a înscris în colţul lung.

În min. 39 s-a făcut 2-0 pentru CSM Şcolar, Staicu a fost faultat în careu, iar Breşneni a transformat lovitura de pedeapsă.  

În partea a doua a meciuui, sibienii au fost mai activi, pe fondul unui joc mai prudent al gazdelor care au preferat să conserve rezultatul înscris pe tabelă. Totuşi, pe final, reşiţenii au avut trei ocazii de a se desprinde la scor de neprezentare. În min. 84 Copaci a scăpat spre poartă şi a şutat în transversală de la 18 m. În minutul următor, Ene, a expediat şi el un şut din 16 m pe lângă poarta adversă, iar în min. 90 Negoescu a ratat singur cu portarul sibian. 

CSM Şcolar Reşiţa: Zimmermann-Szijj, Podină, Bactăr, Copaci-Breşneni, Bărbulescu, Vaştag, Costin-Staicu, Negoescu.

Au intrat după pauză: Ene, Puţanu şi Hrudei.

AFC Hermmanstdat: Ciorgovean-Groza, Bratu, Hodea, Cristiu-Scarlat, Popa, Preda, Pop-Morariu, Monea.

Powered by Jasper Roberts - Blog