Menu

Articol

0 Comentariu

CSM Şcolar Reşiţa continuă să joace modest. Victorie norocoasă pe teren propriu

După înfrângerea din etapa trecută, 0-1, în deplasarea de la Lugoj, ne-am fi aşteptat ca astăzi fotbaliştii de la CSM Şcolar Reşiţa să se ridice la pretenţiile declarate ale celor doi tehnicieni de a aborda fiecare meci cu gândul la victorie. Din păcate, elevii lui Roco Sandu şi Lucian Dobre s-au chinuit pentru a obţine cele trei puncte în faţa unei echipe cu nume exotic: Gloria Lunca Teuz Cermei. Aceasta în condiţiile în care echipa din Valea Domanului are pretenţii de promovare în Liga a II-a de Fotbal.

Reşiţenii au controlat prima parte a jocului, dar a fost o dominare sterilă, cu şuturi de la distanţă ce nu au atins cadrul porţii ori au fost parate de portarul oaspeţilor, Bodea.

În min 45, Bactar de la CSM s-a ciocnit în careul advers cu Suslak şi a rămas întins pe gazon cu capul spart. A intervenit medicul și asistenții, a fost bandajat la cap și trimis la spital cu ambulanţa.

Repriza a doua a continuat în aceeaşi notă până în min. 55. Dulap a fost falutat la 30 m lateral-dreapta, Vaştag a executat lovitura, iar din şoldul lui Negoescu, a cărui intenţie a fost să stopeze mingea, aceasta a intrat în poartă, la colţul scurt: 1-0 pentru CSM Şcolar.

Golul nu a avut darul să-I descătuşeze pe reşiţeni, poate şi pe fondul unor atacuri ale oaspeţilor. Buia, în min. 87, a şutat puternic din 10 m, însă Zimmermann a intervenit formidabil, salvându-şi echipa de la un gol gata făcut.

În minutul următor, Dulap a făcut o incursiune pe stânga li, din afara careului, a şutat puternic pe jos, la colţul lung, mingea se ducea în aut de poartă, însă Beloescu a plonjat cu picioarele înainte şi a introdus balonul în plasă, 2-0.

O victorie muncită, însă chinuită.

CSM S Reșița : Zimmerman - Szijj, Dulap, Bactăr, Liuba, Vastag, Bresneni, Poiană, Costin, Velcota, Negoescu. Au mai intrat Doda, Bloju, Beloescu şi Iova

CS Gloria Lunca Teuz Cermei: Bodea - Schroeder, Rogojan, Nistor, Suslak, Ianc, Bondor, Buia, Solea, Brinduse, Mager.

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog