Menu

Articol

Cu fotbalişti mai puţini în lot, CSM Şcolar Reşiţa visează, totuşi, la promovare în Liga a II-a

Daniel Opriţa, Viorel Lolea

Lotul echipei de fotbal CSM Şcolar Reşiţa se subţiază pe zi ce trece. De când decizia asupra jucătorilor care pleacă şi care vor veni în Valea Domanului aparţine, din câte se pare, antrenorului principal, Daniel Opriţa, şi nu preşedintelui clubului, Viorel Lolea, de la echipă au plecat în această pauză competiţională un număr de şase jucători.

L-am contactat telefonic pe Daniel Opriţa, însă nu ne-a răspuns, deşi i-am lăsat şi un mesaj pentru a ne vorbi despre plecările de jucători.

Potrivit conducătorului administrativ al clubului reşiţean, Nicu Belcea, până acum au plecat Muselin, Bloju, Săndescu şi Ponoran, iar în cursul zilei de ieri, şi-au făcut bagajele Poiană şi Himcinschi.

Neoficial, se pare că nu mai sunt doriţi la echipă alţi şase jucători: Banac, Doda, Beloescu, Iova, Keita şi Costescu. Dacă informaţia se adevereşte, CSM Şcolar Reşiţa se va despărţi în această iarnă de cel puţin 12 jucători.

Chiar şi în aceste condiţii, în Valea Domanului tot se vorbeşte despre promovare în liga a II-a, mizându-se pe faptul că liderul detaşat, Şirineasa, nu ar avea drept de promovare, caz în care CSM Şcolar Reşiţa va trebui să se lupte cu CSU Craiova II şi CSM Lugoj, echipe ce par mai accesibile.

Pentru a atinge obiectivul calificării se dă ca sigur întărirea lotului cu cinci-şase jucători valoroşi şi cu experienţă de la echipe de liga a I şi  a II-a, dispuşi să pună umărul la promovare.

La prima vedere lucrurile par simple, însă, în urmă cu o lună şi ceva, primarul Ioan Popa anunţase reducerea bugetului echipei, pe motiv că aceasta nu a confirmat încrederea cu care s-a plecat la drum la începutul campionatului. Este de văzut dacă se va reveni asupra acelor declaraţii şi dacă jucătorii aşteptaţi în Valea Domanului se vor adapta la cerinţele antrenorilor şi pretenţiile suporterilor. 

Powered by Jasper Roberts - Blog