Menu

Articol

0 Comentariu

Cu gândul la popor, PSD a început să demită primele capete tehnocrate

După ce vineri, 6 ianuarie, a fost demis președintele Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, Marcel Miclău, numit în funcție de Guvernul Cioloș, alți doi reprezentanți ai tehnocraților sunt în aceeași situație ingrată.

Astăzi, sâmbătă, 7 ianuarie, primul-ministru Sorin Grindeanu i-a cerut  ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, să ia măsurile legale ce se impun pentru demiterea directorului Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cătălin Homor, sub pretextul „modului deficitar" în care au fost coordonate acţiunile de deszăpezire la nivel naţional,notează News.ro.

„I-am cerut ministrului Cuc să ia toate măsurile legale pentru a-l demite pe directorul CNAIR şi să trimită acolo corpul de control”, a dținut să precizeze noul premier, dezamăgit de modul în care au fost făcute stocurile de materiale antiderapante.

Și ministrul de Interne, Carmen Dan, a cerut demiterea prefectului de Giurgiu, motivând că: „Acum două nopţi l-am căutat vreo trei ore pe prefectul de la Giurgiu. O să îl rog pe domnul prim ministru să dispună încetarea exercitării pentru prefectul de la Giurgiu pentru că e inadmisibil ca într-un județ care are și vămi să nu dai de prefect”

O întâmplare puţin stranie, în condițiile în care Zorinel Niculcea a fost numit în funcţia de prefect al judeţului Giurgiu în aprilie 2016. Anterior, el a fost în două rânduri prefect de Teleorman, judeţ din care vin atât Liviu Dragnea, cât şi Carmen Dan. Niculcea a fost susţinut de PNL.

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog