Menu

Articol

Cupa Prietenii Munţilor 2018, ediţia XXXII-a

Cel mai aşteptat moment al sezonului de ski, „Cupa Prietenii Munţilor” va fi organizat la finele acestei săptămânii, pe Semenic. Cu o tradiţiei de invidiat, concursul va reuni iubitori ai sportului alb din judeţ, dar şi din străinătate. Cei care doresc să se înscrie, o pot face la sediul asociaţiei Bloc 800, et Bloc 800, et 4, camera 412 sau pe email amatesoane@gmail.com 4, camera 412, pe email amatesoane@gmail.com.

„Concursul se va desfăşura în trei etape, primele două constând într-un slalom uriaş şi un slalom special în zilele de 27-28 ianuarie. Concursul va fi organizat pe muntele Semenic începand cu ora 11.00”, spune Adrian Mateşoane, Asociaţia Prietenii Munţilor. De asemenea, în data de 10 februarie, în aceiaşi locaţie va fi organizată prima ediţie a concursului Cupa „Semenic-Colţ de Rai” 2018 care va conta şi ca etapa a III-a în cadrul Cupei Prietenii Munţilor .

Premierea Cupei Colţ de Rai se va face în aceiaşi zi după stabilirea clasamentului iar premierea Cupei Prietenii Munţilor va avea loc duminică , 11 februarie, zi în care se va organiza şi un slalom paralel demonstrativ.

Powered by Jasper Roberts - Blog