Menu

Articol

Dacă ajungeţi în Băile Herculane, vă puteţi plăti locul de parcare prin SMS

La Băile Herculane, administraţia locală lucrează în prezent la implementarea sistemului de parcare a autovehiculelor cu plata prin SMS, un sistem modern, aflat la îndemâna oricărui şofer posesor de telefon mobil. Primarul Cristian Miclău spune că acest sistem se aplică persoanelor care ajung în localitate cu treburi.

„Aceşti şoferi au posibilitatea efectuării plăţii pe loc, prin SMS la numărul de telefon 7420. Accesând numărul, apar două texte referitoare la opţiunile şoferilor: 397 + numărul maşinii, pentru parcarea pentru o oră, şi 398 + numărul maşinii, în cazul parcării de o zi. În plus, există şi posibilitatea abonamentelor de şase, 10 şi 16 zile pentru şoferii veniţi în staţiune pentru concediu de odihnă sau tratament”, ne-a declarat primarul Miclău.

Pe de altă parte, localnicii au gratuitate la locurile de parcare, cu condiţia ca aceştia să-şi fi plătit impozitul pe maşină. Şoferii care muncesc în staţiune, dar au domiciliul în altă parte, primesc o vignetă care costă 30 de lei/an.

În staţiune există peste 700 de locuri de parcare, cele mai multe fiind concentrate în centru şi la fostul UGSR.

Powered by Jasper Roberts - Blog