Menu

Articol

1 Comentariu

Daniel Constantin, la Reşiţa: „Sper ca Victor Ponta să adere cât mai curând la Pro România”!

Daniel Constantin, fost copreşedinte ALDE, fost ministru în guvernările Ponta şi Grindeanu, a venit, astăzi, la Reşiţa, pentru a pune bazele organizaţiei Pro România în Caraş-Severin, partid înfiinţat anul acesta, în luna mai. Daniel Constantin a venit la Reşiţa, la invitaţia omului de afaceri Sorin Simescu „şi a nunui grup de oameni de afaceri” care se regăseşte în mişcarea iniţiată de Daniel Constantin. Dacă Sorin Simescu nu a dorit să dezvăluie numele aderenţilor din Reşiţa şi Caraş-Severin la Pro România, în schimb, Daniel Constantin a lansat numele câtorva personalităţi, la nivel naţional, care doresc să participe la punerea bazelor partidului. Aceştia sunt paralmetarii Sorin Cîmpeanu, fost ministru al educaţiei în Guvernul Ponta, Damian Florea, Mircea Banias, Eugen Durbacă. Totodată, Daniel Contantin a spus că aşteaptă ca Victor Ponta să i se alăture în noul partid, Pro România.

„Victor Ponta joacă ce trebuie!”

„Am şi voi avea în continuare, indiferent de colaborarea politică, o relaţie foarte bună cu Victor Ponta. (...) Am avut o relaţie foarte bună cu domnia sa cât a fost preşedinte la PSD, am şi acum, când nu mai este în PSD, voi avea în continuare, indiferent de drumul pe care îl va alege. Vizavi de drum, cred că e normal ca dânsul să-şi anunţe viitorii paşi politici. Am însă speranţa că va face acest lucru foarte curând, la începutul lunii septembrie, probabil”.

La întrebarea unui jurnalist, dacă Victor Ponta nu cumva „joacă la două capete”, aşteptând să vadă dacă Liviu Dragnea va fi debarcat, Daniel Constantin a răspuns:

„Victor Ponta joacă ce trebuie!”

„Nu voi mai avea niciodată vreo relaţie cu Tăriceanu!”

Dacă Daniel Constantin a arătat că speră, chiar, ştie, că se poate baza pe o colaborare cu Victor Ponta, în schimb, a afirmat fără echivoc că nu mai vrea niciodată să colaboreze cu Călin Popescu Tăriceanu.

„Nu mai am şi nu o să mai am niciodată vreo relaţie cu domnul Tăriceanu! Ne separă multe lucruri. Şiţi cum e, dă-i omului puterea ca să vezi cu adevărat cine este! (…) Eu nu pot să abandonez oameni. Domnul Tăriceanu nu are niciun regret, niciodată, când abandonează oameni. Eu nu pot să promovez oameni care nu au calitate, în anumite funcţii. Dânsul promovează după alte criterii,… de rudenie, de prietenie, cum vreţi dumneavoastră, alte criterii... Sunt foarte multe lucrui care mă separă de domnul Tăriceanu, de modul de gândire, îi uresz succes pe druml domniei sale. Eu am plecat pe alt drum şi sper să mă înconjor numai de oameni de calitate”, a afirmat Daniel Constantin.

Comentarii

El nu este in stare sa gestioneze gunoiul din curtea lui daramite sa mai fie ales in vreo functie prin CJ sau Prefectura .... Halal tara ..halal conducatori. Are bani de a infiinta partid nou dar nu are bani sa transporte gunoiul la un depozit autorizat. Hai sictir domnjule Simescu!!!!

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog