Menu

Articol

Dănuţ Jurubescu este noul administrator al SC Transport Urban Reşiţa

Dănuţ Jurubescu

Începând cu data de 15 august, Societatea Comercială Transport Urban Reşiţa va avea un nou administrator, în persoana lui Dănuţ Jurubescu, cel care în prezent este director regional în cadrul companiei Q-Fort. Numirea în funcţie aparţine hotărârii consilierilor locali întruniţi vineri într-o şedinţă de urgenţă a cărei convocare, ca de fiecare dată până acum, nu a fost comunicată presei.

Jurubescu îl înlocuieşte în funcţie pe Gelu Ardeleanu, cel care a avut de la bun început susţinerea primarului Ioan Popa. Cu timpul, însă, Ardelean a picat în dizgraţie, odată cu achiziţionarea celebrelor „balene albastre”, autobuze second-hand, lipsite de aer condiţionat.

Dacă primarul Popa s-a dovedit mai îngăduitor cu activitatea lui Gelu Ardeleanu, nu acelaşi lucru se poate spune despre liderul de grup al liberalilor din Consiliul Local Reşiţa, Hadrian Popescu, care în urmă cu puţin timp lăsa să se înţeleagă ce avea să urmeze: „Eu, spre deosebire de domnul primar, nu sunt aşa de mulţumit de calităţile dânsului manageriale. Cred că poate să fie un director tehnic foarte bun acolo, se pricepe pe partea asta, cu siguranţă va rămâne în echipă, însă cred că avem nevoie de un alt tip de manager, cu un pic de altă viziune. Eu i-am cerut demisia verbal, probabil că am să i-o cer şi în scris. Sunt reprezentantul Consiliului local în Adunarea Generală a Acţionarilor(AGA), noi avem 100%, aşa că sunt convins că domnul Ardeleanu o să-şi prezinte demisia ca să evite o moţiune în Consiliul local sau AGA. Fiecare trebuie să-şi asume greşelile fără teamă. Japonezii în astfel de situaţii şi-ar fi făcut în trecut sepuku, ceea ce nu este cazul la noi”.

Powered by Jasper Roberts - Blog