Menu

Articol

De la cititori: Mociurul nu e la marginea Reşiţei, e la marginea lumii!

Domnul Costel, din cartierul reşiţean Mociur, ne-a căutat la telefon pentru a semnala o situaţie scandaloasă, în opinia domniei sale. Camioanele ce cară moloz şi pietriş din şantierul deschis în zona fostei centrale termice a oraşului, împrăştie bolovani şi pietriş pe strada care face legătura dintre oraş şi cartierul Mociur. Este vorba despre strada G.A. Petculescu, fosta stradă a Câlnicului, pe care trec camioanele încărcate cu moloz, pe care îl transportă pe fosta platformă industrială Mociur, ne-a informat cetăţeanul supărat.

Supărarea domnului Costel vine de la faptul că, din cauza pietrişului şi bolovanilor, zilele trecute, aproape că, nu se putea intra în cartier sau nu se putea ieşi cu autoturismul din cartierul Mociur. Drept dovadă pentru această situaţie, Costel ne-a trimis câteva fotografii de la faţa locului. Indignarea domnului Costel vine şi ca urmare a faptului că a vorbit cu unul dintre oamenii de afaceri din zonă, iar acesta i-a răspuns că nu-l interesează mizeria lăsată de camioane pe şosea.

Până la urmă, sub presiunea reclamaţiilor, capitaliştii din zona CET au curăţat în mare parte şoseaua de bolovani, astfel că, ieri seara, mai erau doar pietre răzleţe pe carosabil. Problema e că, în continuare, drumul spre Mociur e tot spart, iar frustrarea domnului Costel vine de la faptul că, în ciuda unor investiţii, a unor lucrări de modernizare, Mociurul a rămas tot undeva la marginea lumii!

Powered by Jasper Roberts - Blog