Menu

Articol

1 Comentariu

De la cititori: Mociurul nu e la marginea Reşiţei, e la marginea lumii!

Domnul Costel, din cartierul reşiţean Mociur, ne-a căutat la telefon pentru a semnala o situaţie scandaloasă, în opinia domniei sale. Camioanele ce cară moloz şi pietriş din şantierul deschis în zona fostei centrale termice a oraşului, împrăştie bolovani şi pietriş pe strada care face legătura dintre oraş şi cartierul Mociur. Este vorba despre strada G.A. Petculescu, fosta stradă a Câlnicului, pe care trec camioanele încărcate cu moloz, pe care îl transportă pe fosta platformă industrială Mociur, ne-a informat cetăţeanul supărat.

Supărarea domnului Costel vine de la faptul că, din cauza pietrişului şi bolovanilor, zilele trecute, aproape că, nu se putea intra în cartier sau nu se putea ieşi cu autoturismul din cartierul Mociur. Drept dovadă pentru această situaţie, Costel ne-a trimis câteva fotografii de la faţa locului. Indignarea domnului Costel vine şi ca urmare a faptului că a vorbit cu unul dintre oamenii de afaceri din zonă, iar acesta i-a răspuns că nu-l interesează mizeria lăsată de camioane pe şosea.

Până la urmă, sub presiunea reclamaţiilor, capitaliştii din zona CET au curăţat în mare parte şoseaua de bolovani, astfel că, ieri seara, mai erau doar pietre răzleţe pe carosabil. Problema e că, în continuare, drumul spre Mociur e tot spart, iar frustrarea domnului Costel vine de la faptul că, în ciuda unor investiţii, a unor lucrări de modernizare, Mociurul a rămas tot undeva la marginea lumii!

Comentarii

Primarul tot face proiecte transfrontaliere si frontraliere,grandioase pe linia neuronica dar ramase undeva pe centura mintii deoarece se vrea un ctitor al orasului care ca si cei care au construit turnul Babel a ajuns sa nu se inteleaga el pe el deoarece vorbeste in limbi diferite de smart dar de lemn.Dupa ingrijitul sediu al OFiLitului PNL cu poarta darimata spre Europa, care este situat pe un bulevard principal,aflat in ograda de partid a primarului unde se vede cit de gospodari sint penelisti respectiv sexul frumos al acestui partid ce mai conteaza un drum mai dosnic care nu e de fatada, de altfel tot ce nu e de fatada in Resita lasa de dorit, a se vedea si aleea din spatele hotelul Semenic unde glastrele de flori sint pline cu buruieni unice aduse din Madagascar.Mizeria e la ea acasa in Resita si cuprinde praf,noroi balti cu suprafata de lac de acumulare,parti din oras unde lipsesc cu desavirsire cosurile de gunoi ca de exemplu in Lunca,primarul ar trebui intivitat de localnici care locuiesc acolo sa care gunoiul in mina pina gaseste un cos de gunoi.Sa lase imaginea, de sine si blabla-ul si sa treaca la fapte mai marunte si mai utile sa lase capodoperele deoparte acest mic inventator de turbine si aleii electrice stropite cu apa plata si lamaie.Tot circula peste tot ca sa se documenteze dar tot vine cu pagini lipsa din caietul de notite,in Germania sigur a vazut strazi ca in Mociur sau ca strazile din jurul Casei de cultura. sau maidane cu buruieni ca cele de pe linga sediul BCR.Tichia chelului e de margaritar dar gaurita toata.

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog