Menu

Articol

De Revelion, poliţiştii au asigurat liniştea şi ordinea publică

În perioada Revelionului, poliţiștii din Caraș-Severin au fost la datorie pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice. Fapt îmbucurător, nu au fost înregistrate evenimente deosebite.

„Astfel, polițiști au intervenit la 199 de evenimente din care 154 sesizate prin SNUAU 112. Au fost aplicate 232 sancțiuni contravenționale, din care 30 la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice și 186 la OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice”, se arat[ ]n comunicatul IPJ semnat de cms. şef, Dinu Nicorici.

Pe linie de circulație publică, nu au s-au produs accidente grave, polițiștii rutieri au constatat doar două infracțiuni, au reținut opt permise de conducere și au retras trei certificate de înmatriculare.

În total polițiștii au fost sesizați cu privire la săvârșirea a 26 de infracțiuni, din care nouă împotriva persoanei (amenințări, loviri sau alte violențe), 10 împotriva patrimoniului (cinci furturi şi patru distrugeri), trei pe linia nerespectării regimului materialelor pirotehnice, două la regimul rutier, două  alte infracțiuni.

Powered by Jasper Roberts - Blog