Menu

Articol

De Sf. Andrei, la Văliug au pornit tunurile cu zăpadă artificială!

Încet, dar sigur, iarna îşi intră în drepturi. Chiar dacă meteorologii au anunţat pentru duminică temperaturi peste cele înregistrate în ultimele zile, proprietarii pârtiilor de schi se pregătesc intens pentru prima întâlnire din acest an cu cu iubitorii saportuilor de iarnă. La fel se întâmplă şi în staţiunile din Caraş-Severin.

Romeo Dunca a pornit insatalaţia de producere a zăpezii artificiale pe Muntele Mic, spre bucuria împătimiţilor acestui sport.

La Văliug, cele şase tunuri de producere a zăpezii artificiale au fost pornite de ieri, dar de schiat se va putea doar săptămâna viitoare. Administratorul SC Ponton Casa Baraj consideră că sunt necesare câteva zile pentru stocarea zăpezii, în condiţiile în care vremea se va încălzi uşor în următoarele zile. În tot acest timp, instalaţia va funcţiona şi tunurile vor fi mutate din loc în loc, pentru a acoperi uniform pârtia.

Cu siguranţă că în weekend-ul următor, Ponton Casa Baraj va fi luată cu asalt de timişoreni, arădeni, reşiţeni şi nu numai, dornici să fie prezenţi la inaugurarea sezonului.

Powered by Jasper Roberts - Blog