Menu

Articol

De ziua lor, copiii din centrele de zi ale Reşiţei participlă la competiţii sportive

Centrul de Zi Maria, din subordinea Serviciului Public Direcţia de Asistenţă Socială a Primăriei Municipiului Reşiţa, a organizat ieri pe stadionul „Mircea Chivu” a X-a ediție a competiției sportive „Cupa Centrelor de Zi”, adresată beneficiarilor de servicii sociale înscri;i în cadrul unui centru de zi de pe raza municipiului Reșița. Competiția a cuprins două probe, de ștafeta și atletism viteză, pentru care s-au înscris 83 de copii beneficiari ai „Centrului de Zi Maria”, ai „Centrului de Zi ABC” (ambele din subordinea Serviciului Public Direcția de Asistență Socială), ai Fundației Humanitas ProDeo și ai centrului „Copiii lui Isus”.

Competiția a avut drept scop  dezvoltarea, continuarea şi diversificarea  relațiilor de parteneriat între centrele sociale din municipiu și valorizarea copiilor prin recompensare  şi premiere cu diplome, medalii, tricouri, dulciuri și fructe.

Totodată, Primăria Reșița în colaborare cu Asociația Județeană de  Natație și Pentatlon Modern a Județului Caraș-Severin organizează  astăzi, de la ora 14,  Cupa  „Ziua Copilului” la înot competiție care se va desfășura în incinta Complexului Municipal de Sport și sănătate  „Ioan Schuster”.

Această acțiune este cea de-a III-a activitate din  proiectul „Sănătate prin înot”  derulat de primăria municipiului, la care s-au anunțat 100 de elevi din ciclul gimnazial.

Powered by Jasper Roberts - Blog