Menu

Articol

0 Comentariu

Deputatul Mocioalcă, stăpânul inelelor, în varianta senatorului Marcel Vela

Ion Mocioalcă

O declaraţie făcută într-un ziar local de preşedintele PSD Caraş-Severin, Ion Mocioalcă, referitoare la finanţările obţinute de primăriile cărăşene pe Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), a avut darul să-l nemulţumească pe senatorul liberal Marcel Vela. Mocioalcă afirmase că la aprobarea proiectelor nu a contat culoarea politică şi a dat exemplu primăria din Armeniş, condusă de ginerele lui Marcel Vela. „Toate proiectele depuse de Primăria Armeniş vor primi finanţare. Cât despre Caransebeş, acolo nu ne-am băgat fiindcă este parohia domnului senator Marcel Vela“, spunea la vremea respectivă Ion Mocioalcă.

Replica lui Vela nu s-a lăsat aşteptată, acesta declarând în conferinţa de presă de joi, 17 august: „Ştiindu-l cu simţul umorului pe domnul preşedinte Mocioalcă, am zis că a făcut o glumă pe seama mea. Însă, afirmaţia primarului oraşului Oţelu Roşu, care spunea că succesul pe PNDL aparţine doar primarilor şi nu vreunei alte implicări politice, deci nici a parlamentarilor, m-a determinat să o întreb pe doamna primvice-premier care sunt criteriile de alocare a fondurilor pe PNDL” 

Ca atare, a interpelat-o Sevil Shhaideh în privinţa modului în care se aduc banii pe PNDL în Caraş-Severin.

În răspunsul dat, Sevil Ahhaideh a precizat că alocarea fondurilor pentru realizarea obiectivelor de investiţii prin PNADL se realizează pe baza unei metodologii clare, obiective şi transparente, cu o abordare echidistantă şi criterii clare, ştiinţifice şi fără o conotaţie politică.

„Aşa că, este bine să o lăsăm mai uşor cu laudele şi cu meritele de stăpâni ai inelelor şi ai meridianului Greenwich“, i-a transmis Marcel Vela lui Ion Mocioalcă.

Marcel Vela

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog