Menu

Articol

Deşi conducerea nu i-o cere, Tavi Benga doreşte promovarea echipei în Liga a II-a de Fotbal

Octavian Benga

Astăzi, în Valea Domanului a avut loc primul antrenament pe care Octavian Benga, l-a efectuat la noua sa echipă, CSM Şcolar Reşiţa. Lotul echipei este unul în formare, unii jucători vin, alţi pleacă în eşaloanele superioare, caz în care este prematur să se vorbească despre numărul celor ce vor evolua de la toamnă sub bagheta noului antrenor.

Şi tot astăzi, chiar înaintea primului antrenament, Benga a organizat o conferinţă de presă în care, în mod surprinzător, a afirmat că: „Obiectivul trasat de domnul primar şi de conducerea clubului este de a constitui o echipă cât mai competitivă anul acesta.” Ciudat mod de abordare a noii ediţii de campionat, mai ales că de la Consiliul Local Reşiţa vor pleca spre clubul din Valea Domanului cel puţin 500.000 de euro. Dacă nici la banii ăştia promovarea nu devine o prioritate, înseamnă că la fotbal chiar nu se doreşte performanţă.

Totuşi, Tavi Benga a mărturisit că, personal, doreşte să promoveze echipa CSM Şcolar în liga a II-a de fotbal: „Nu există o presiune de a promova. Dorinţa domnului primar şi cea a domnului preşedinte e de a forma o echipă competitivă. Dorinţa meste de a readuce spectatorii în tribune, iar obiectivul este de a câştiga fiecare meci şi de a promova”

Powered by Jasper Roberts - Blog