Menu

Articol

0 Comentariu

Deși e Săptămâna Mare, liberalii își fac campanie pentru alegerile din iunie

În luna iunie, va avea loc Congresul PNL, la care urmează să fie ales președintele partidului, vicepreședinții și celelalte structuri de conducere. Până atunci, candidații își vor face campanie, ca la oricare alegeri, și vor trebui să ajungă în acest timp măcar în reședințele de județ și orașele mai mari ale țări.

Primul dintre liderii cu șanse la președinție ce va fi prezent la Reșița este Ludovic Orban. Din câte se pare, Orban va participa la ședința Biroului Permanent Județean al PNL Caraș-Severin, programată mâine, după care, sigur, se va întâlni cu presa din județ.

Reamintim că, în aprilie 2016, Ludovic Orban, pe atunci prim-vicepreședinte al PNL, a fost acuzat de procurorii DNA, pe motiv că ar fi solicitat 50.000 de euro unui om de afaceri, pentru susținerea campaniei la Primăria Generală a Bucureștiului. Pus sub control judiciar, Orban a demisionat din funcția deținută în Camera Deputaților și PNL și s-a retras din cursa pentru primărie.

În luna ianuarie a acestui an, Înalta Curte de Casație și Justiție l-a achitat în dosarul în care era acuzat pentru folosirea influenței în vederea obținerii unor foloase necuvenite. 

În prezent, Raluca Turcan asigură interimatul la conducerea partidului. 

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog