Menu

Despre noi

Ziarul online Argument s-a născut (în aprilie 2010) din dorinţa de a oferi utilizatorilor de internet informaţiile care îndeobşte se publică în presa tipărită tradiţională, în speţă în ziare. Accesul tot mai facil la internet poate oferi celor interesaţi ştirile de care au nevoie fără a mai trebui să se deplaseze la chioşcul de ziare. Cu un singur clic, informaţiile cele mai proaspete pătrund în casa ta.

Ziarul conţine ştiri şi informaţii de ultimă oră, dar şi comentarii, interviuri, reportaje sau anchete din toate domeniile vieţii judeţului Caraş-Severin, din Banat sau din ţară. Actualizarea se face în timp real, ceea ce înseamnă că informaţia este publicată imediat după ce ea este primită în redacţie şi redactată. Pentru cititor, acest lucru constituie un mare avantaj, motivul nemaifiind nevoie să fie menţionat aici.

Vă mulţumim că aţi ales Argument pentru a vă potoli setea de informaţii şi vă aşteptăm să reveniţi zilnic pentru a afla ce se mai întâmplă în judeţul nostru, în ţară şi în lume.

 

REDACŢIA ARGUMENT:

Redactor-şef:
Victor Nafiru - vnafiru@argument-cs.ro

Redactori:
Matei Mircioane - mmircioane@argument-cs.ro
Mianda Mladin - mmladin@argument-cs.ro
Sava Nikolici - snikolici@argument-cs.ro
Corina Niţu - cnitu@argument-cs.ro
Bogdan Sin - bsin@argument-cs.ro
Ovidiu Duma - oduma@argument-cs.ro

Colaboratori:
Mario Balint
Erwin Josef Ţigla

Tehnic:
Dorin Buta - dbuta@argument-cs.ro


Adresa:
Piaţa 1 Decembrie 1918, nr. 7, et. 4, cam. 409A, 320067, Reșița
E-mail: redactia@argument-cs.ro

 

ISSN 2457–1067

 


NOTĂ: Responsabilitatea juridică pentru conţinutul articolului aparţine în exclusivitate autorului. De asemenea, în cazul unor agenţii de presă şi personalităţi citate, responsabilitatea juridică aparţine acestora.

Ziarul online Argument NU este şi nu poate fi făcut responsabil pentru comentariile postate de cititori referitor la articolele apărute. Aceste comentarii sunt resposabilitatea celor care le-au scris şi postat.

Powered by Jasper Roberts - Blog