Menu

Articol

Dezminţire. Către redacţia ziarului online Argument

Autor: 

Urmare a publicării în ziarul online Argument a articolului: După modelul din fotbal, şi-a negociat Luminiţa Jivan plecarea la Pro România, partid condus de Victor Ponta?, deputata de Caraş-Severin ne-a solicitat un drept la replică.

Domnului Victor Nafiru

„Având în vedere unele informaţii care circulă în mass-media privind o posibilă trecere a mea la Pro-România, ţin să dezmint astfel de afirmaţii.

Sub nicio formă nu am luat şi nu voi lua în considerare o astfel de posibilitate, sunt şi voi rămâne membru PSD, căci în această ideologie cred în continuare şi, de asemenea, cred şi susţin în continuare Partidul Social Democrat, atât la nivel local, cât şi la nivel central.

Dezmint vehement astfel de alegaţii, deoarece indiferent de ce s-ar întampla, eu voi face în continuare politica aferentă Partidului Social Democrat pentru că acesta este sistemul de idei în care am crezut şi cred. Mai mult decât atât, nu de puţine ori mi-am aratat susţinerea continuă pentru partid. O astfel de trecere la Pro-Romania poate este avuta in vedere de alte persoane, dar in niciun caz de mine”.

Deputat PSD,

Luminiţa Jivan

 

 

Powered by Jasper Roberts - Blog