Menu

Articol

Din cauza vremii a fost interzis accesul pe mai multe drumuri din Caraş-Severin (UPDATE)

Poliţiştii cărăşeni şi administratorii de drumuri au luat, în această seară, în jurul orei 21, decizia de a închide mai multe drumuri din Caraş-Severin. Astfel, nu se poate circula pe pe DJ 582 E Prislop-Semenic, DJ 608 A Telescaun-Muntele Mic şi DJ 582 Brebu Nou-Slatina Timiş.

Această decizie a fost luată pentru a preveni eventualele eveniment nefericite. Dorinel Ţugmeanu, şeful serviciului rutier Caraş-Severin, ne-a informat că la ora 22 se circula în condiţii de iarnă, iar situaţia este sub control şi în zona Mehadia. Drumurile vor rămâne închise până când vremea va permite redeschiderea în condiţii de siguranţă pentru participanţii la trafic.

UPDATE, 18 ianuarie, ora 8.30 ==========

La această oră, cele trei tronsoane de drum au rămas închise pentru siguranţă. Dorinel Ţugmeanu, şeful Serviciului Rutier Caraş-Severin, ne-a informat că pe aceste drumuri se acţionează cu utilaje de deszăpezire, iar când vremea va permite se va ridica restricţia. Deocamdată, nu au fost semnalate incidente, dar codul meteorologilor rămâne în vigoare până astăzi la ora 20.

ora 15.00

A fost deschis drumul DJ 582 Brebu Nou-Slatina Timiş. Situaţia rămâne aceeaşi, accesul fiind interzis în ceea ce priveşte DJ 582 E Prislop-Semenic, DJ 608 A Telescaun-Muntele Mic.

Powered by Jasper Roberts - Blog