Menu

Articol

0 Comentariu

Din cauze ce țin de DNA, drumul de la Șopotu Nou rămâne plin de gropi

Unul dintre cele mai proaste drumuri din Caraș-Severin este DJ 571B care leagă Șopotu Nou de restul lumii civilizate. De ani buni se scrie mereu despre starea deplorabilă a acestei artere de circulație. În fiecare campanie electorală, fie ea locală ori parlamentară, reabilitarea drumului a reprezentat promisiunea de rezistență a fiecărui candidat la primărie sau la Parlamentul României. Și tot de fiecare dată, ea a rămas tot nerezolvată.

La fel se întâmplă și acum, chiar dacă în fruntea Consiliului Județean Caraș-Severin  se afl, după 12 ani guvernare PDL ori PNL, o conducere PSD. Perspectivele nu par deloc îmbucurătoare, cel puțin pe termen scurt și mediu, întrucât acest drum a ajuns în atenția procurorilor DNA în privința încredințării lucrărilor de reparații și a cheltuirii banului public pe lucrări de mântuială. O recunoaște chiar președintele Silviu Hurduzeu.

 „Am primit solicitări din partea instituțiilor statului legate de finanțările și reparațiile care s-au făcut la acel drum. Este vorba de DNA. Am transmis documentul la DADPP Caraș-Severin pentru a transmite mai departe toate datele legate de lucrări, de finanțare, contractele legate de acel drum, pentru că au fost mai multe firme care au lucrat acolo. Ținând cont de acest aspect eu nu pot da ordin pentru începerea vreunei lucrări de reparații la acel drum până nu se va finaliza expertiza DNA. Din punctul meu de vedere, orice lucrare care s-ar face acolo ar putea fi interpretată ca acoperire a ceea ce s-a făcut sau nu s-a făcut la acel drum”, a mărturisit Silviu Hurduzeu săptămâna trecută.

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog