Menu

Articol

0 Comentariu

Din patru în patru ani îşi amintesc de noi. Băsescu şi Ponta vin azi la Reşiţa

Traian Băsescu la Bocșa

Cât timp au fost președinte, respectiv prim-ministru, Traian Băsescu și Victor Ponta nu au fost niciodată la Reșița și în Caraș-Severin. Băsescu a fost oaspete în campania electorală din 2004, în timp ce Ponta a ajuns la noi pe vremea în care se afla la conducerea USL, dar și atunci s-a spus că a venit la rugămințile finului Ion Mocioalcă. Acum este din nou campanie electorală, iar cei doi și-au amintit de Reșița și de Caraș-Severin, și nu atât că le-ar păsa de locuitorii acestei zone, ci în speranța că vor convinge electoratul să le voteze candidații.

Traian Băsescu o face pentru a treia oară în mai puțin de două luni. O dată a fost la Bocșa, și o dată la Reșița. Astăzi vine din nou, ceea ce poate fi un semn că la Reșița Partidul Mișcarea Populară, pe care îl conduce, stă bine în sondaje și poate face surprize la alegerile din 5 iunie. Reamintim că la primărie candidat este dr. Paul Purea, pe care Băsescu îl apreciază foarte mult.

Și fostul premier Victor Ponta este așteptat, după-amiază, în municipiul reședință de județ, pentru a-l susține pe candidatul PSD la Primăria Reșița, Ioan Crina. De altfel, pe unul dintre afișele lui Crina apare și Victor Ponta, care se declară alături de colegul său de partid.

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog