Menu

Articol

0 Comentariu

Doi poliţişti locali reşiţeni au fost agresaţi în plină stradă

Întâmplarea a avut loc joi după-amiază, în jurul orei 19, în apropierea Parcului Copilului din cartierul reșițean Lunca Bârzavei. Polițiștii au intervenit ca să despartă doi bărbați aflați în stare de ebrietate, care se încăieraseră pe fondul unor neînțelegeri mai vechi. În mod inexplicabil, aceștia au reacționat surprinzător în momentul în care polițiștii locali s-au apropiat de ei, și din dușmani au devenit aliați. Și-au unit forțele și l-au lovit pe unul dintre poliţişti cu picioarele, iar celuilalt agent i-au rupt însemnele de pe uniformă.

Norocul celor doi polițiști a fost cu un jandarm, subofițer în cadrul grupei Acțiuni Speciale și Antiteroriste a Inspectoratului Județean de Jandarmi Caraș-Severin (IJJ), care, deși se afla în timpul lui liber, nu a stat pe gânduri şi a intervenit prompt, reușind să imobilizeze pe unul dintre agresori.

Alarmați prin telefonul de urgență 112, jandarmii IJJ Caraș-Severin au intervenit pentru aplanarea conflictului, fiind obligaţi să folosească cătuşele. În urma acestor evenimente, au fost întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârşirii comiterii infracţiunilor de “încăierare şi ultraj”. Actele au fost predate Poliţiei Municipiului Reşiţa pentru continuarea cercetărilor.

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog