Menu

Articol

Doi tineri au scăpat cu viaţă după ce s-au răsturnat cu maşina şi au lovit un cap de pod

În cursul nopţii, doi tineri din Oţelul Roşu au fost implicat într-un accident produs pe DN 6 dinpre Caransebeş spre Orşova. Conform poliţiştilor, în zona localităţii Cornea, şoferul, un tânăr de 19 ani, nu adaptează viteza la condiţiile de drum, carosabil umed şi ploaie abundentă, într-o curbă la dreapta, pierde controlul volanului şi iese în afara părţii carosabile a sensului său de mers, loveşte un cap de pod, după care se răstoarnă. În ciuda faptului că cei doi nu purtau centurile de siguranţă, aceştia au suferit doar răni uşoare, fiind totuşi transportaţi de urgenţă la Spitalul din Caransebeş.

Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin spune că poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat faptul că tânărul conducător auto a părăsit locul accidentului, fiind identificat ulterior. Mai mult decât atât, tânărul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind pozitiv.

„Faţă de conducătorul auto se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 196, 336 şi 338 Cod Penal“, a mai adăugat Nicorici.

Powered by Jasper Roberts - Blog