Menu

Articol

Două zile de foc pentru pompierii din Caraş-Severin

Trei incendii au avut loc în ultimele 48 de ore în Caraş-Severin. Primul a avut loc ieri, 7 februarie, în jurul orei 2.40 când o anexă a unei gospodării de pe strada Turturelelor din Reşiţa a luat foc.

Au intervenit de urgență două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița, dar din păcate anexa a fost distrusă în totalitate. În urma cercetărilor, pompierii au constatat faptul că focul a fost pus intenţionat.

Purtătorul de cuvânt al ISU Semenic spune că pompierii au fost solicitaţi şi azi-noapte, în jurul orei 1.00, pe Calea Caransebeșului din municipiul Reșița, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la compartimentul motor al unui autoturism, în urma producerii unui scurtcircuit electric.

„O oră mai târziu, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș au fost alertați cu privire la izbucnirea unui incendiu la o locuință particulară din comuna Marga. Două încăperi cu o suprafață totală de aproximativ 30 mp au fost distruse”, a spus Tocmelea.

Cauza acestui incendiu a fost un scurt circuit produs la un conductor electric cu izolația deteriorată. Din fericire, incendiul nu s-a soldat cu victime, dar a ars acoperișul casei pe o suprafață de 60 mp, tavanul celor două încăperi s-a prăbușit și au fost distruse mai multe corpuri de mobilier și aparate electrocasnice.

Powered by Jasper Roberts - Blog