Menu

Articol

Dragnea poate sta liniştit: PSD Caraş-Severin îl susţine şi-l vrea reales preşedinte

În perspectiva Congresului extraordinar al partidului programat pantru data de 10 martie, ieri, la Reşiţa, s-a desfăşurat Conferinţa Judeţeană a PSD. Au fost aleşi delegaţii care vor participa la congresul de la Bucureşti, s-au votat propunerile pentru schimbarea statutului şi s-a aprobat în unanimitate Rezoluţia prin care PSD Caraş-Severin a decis  susţinerea lui Liviu Dragnea pentru funcţia de preşedinte al PSD.

Iată textul Rezoluţiei:

„Buna guvernare a PSD, din anul 2017, a adus o creștere economică record, de 7%, care s-a simțit în buzunarele românilor. PSD se află într-un moment de afirmare a potențialului său politic.

În aceste condiții, Congresul Extraordinar al partidului este un prilej foarte bun pentru a privi spre viitor și a lansa strategia preliminară pentru șirul de alegeri care vor avea loc, în 2019 și 2020.

Experiența anului 2017 a arătat că, în plan politic, este necesară întărirea echipei centrale de conducere a partidului, în jurul președintelui Liviu Dragnea. Această echipă trebuie să asigure o mai bună coordonare politică în raport cu nou învestitul Guvern.  

De aceea, Conferinţa Judeţeană Extraordinară de astăzi hotaraste : susţinerea, respectiv  reconfirmarea domnului Liviu Dragnea în funcţia de preşedinte al PSD, alături de echipa sa.

Suntem convinși că toate organizațiile PSD vor susține acest demers necesar, care va da un nou impuls și va asigura o acțiune mai coerentă a PSD, în planul guvernării“

Powered by Jasper Roberts - Blog