Menu

Articol

După cinci luni de căutări, fost reţinut bărbatul bănuit ca a spart o bijuterie în Reşiţa (UPDATE)

În cursul zilei de astăzi, polițiștii de investigații criminale au reținut un bărbat din Reșița, bănuit că în luna ianuarie a acestui an ar fi sustras mai multe bijuterii dintr-un magazin aflat în zona complexului Intim!

În baza probelor strânse în cele şase luni de  cercetări, polițiștii au descins la locuința unui bărbat de 34 de ani, în baza unui mandat de percheziţie.

Bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat, bărbatul  a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând ca mâine,  8 iunie, să fie prezentat magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița cu propunere de arestare preventivă.

Reamintim că la începutul acestui an, în noaptea de 7/8 ianuarie, suspectul ar fi pătruns  prin  plafonul de beton, dintre parter și etajul I, în sediul unei bijuterii, din zona Intim a municipiului Reșița. Acest lucru a fost posibil după spargerea, pe timpul zilei, cu picamerul a plafonului despărţitor.

Bărbatul a forțat seiful, de unde ar fi sustras mai multe bijuterii în valoare de aproximativ 85.000 lei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracţiuni de furt calificat, în vederea recuperării prejudiciului cauzat.

UPDATE: ora 18.00

În cursul zilei de astăzi, 8 iunie, magistraţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa au decis ca bărbatul să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

Powered by Jasper Roberts - Blog