Menu

Articol

0 Comentariu

După succesul din Cupă, CSM Şcolar Reşiţa vizează şi victoria în campionat

Sâmbătă, de la ora 17, reşiţenii vor întâlni în Valea Domanului pe Naţional Sebiş, o echipă care a adunat acelaşi număr de puncte, 10, şi despre care principalul gazdelor, Roco Sandu, spunea la conferinţa de presă de ieri, că este o formaţie ce înscrie multe goluri, dar şi care primeşte în aceeaşi măsură.

Roco Sandu a vorbit despre atmosfera din sânul echipei după meciul câştigat marţi, în Cupa României, cu Pandurii Tg. Jiu.

„Suntem bucuroşi, fericiţi şi mulţumiţi după jocul şi succesul din această săptămână, dar să nu ne grăbim, că dacă nu câştigăm sâmbătă în campionat, victoria de marţi este una fără valoare. Sunt fericit de meciul făcut, am jucat cu o echipă bună deci, băieţii noştri au valoare. Avem probleme cu echipele care închid jocul, se apără aglomerat pe două sau trei linii”, a mărturisit tehnicianul din Valea Domanului.

Mihai Himcinschi, vârful gazdelor care a înscris în meciul cu Pandurii, era la fel de optimist ca şi cei doi antrenori: „Golul din meciul de Cupă a fost important, dar avem nevoie de victoria din confruntarea cu echipa din Sebiş. Marţi, am arătat că suntem o echipă unită, valoroasă cu o bună pregătire fizică. Promitem să câştigăm şi meciul de sâmbătă, printr-un joc bun, ofensiv”.

Înaintea meciului de mâine, CSM Şcolar Reşiţa ocupă locul III, cu 10 p în seria a IV-a a Ligii a III-a la fotbal, după Şirineasa – 18 p, şi CSU Craiova II – 10 p.

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog