Menu

Articol

Echipa de handbal CSM Reşiţa, o victorie de moral cu Oradea, în pregătirea campionatului

CSM Reşiţa a susţinut,a stăzi, în Sala Polivalentă din Reşiţa, primul meci de pregătire în faţa propriilor suporteri, cu CSM Oradea, un meci cu oarecare miză, întrucât reşiţenii se confruntau cu o echipă de acelaşi nivel, din Divizia A, şi aveau nevoie de o victorie de moral, de o victorie care să confirme speranţele de promovare în prima Ligă ale reşiţenilor.

Precizăm că CSM Oradea a terminat, anul acesta, pe primul loc în serie, în Divizia A, însă conducerea clubului a ales să nu profite de promovare şi să ţină echipa tot în Liga a II-a.

Victorie la 6 goluri, cu răsturnări de scor

Prima repriză a fost echilibrată, CSM Reşiţa conducând cu unul sau două goluri, dar şi oaspeţii au condus o dată, în minutul 18, când scorul era de 11-12. În prima repriză, portarul gazdelor, Paul Simulescu a reuşit mai multe intervenţii spectaculoase, respingând mingea la aruncări puternice ale oaspeţilor. Reşiţenii s-au desprins în ultimele trei minute ale primei reprize, când au înscris de cinci ori şi au primit un singur gol. Atfel, scorul pauzei a fost 19-15.

În repriza a doua gazdele au început bine şi, în minutul 39, conduceau cu scorul de 26-21. Au urmat mai multe greşeli în atac ale gazdelor care, fie au scăpat mingea, fie au făcut-o cadou oaspeţilor, astfel că CSM Oradea a înscris de cinci ori, fără să primească gol, şi în minutul 47 scorul devenea 28-29. Din acest momeent, reşiţenii au pus stăpânire pe joc, au preluat conducerea şi nu au mai cedat-o până la sfârşitul meciului, încheind partida cu scorul de 40-34.

Victorie categosică, după o evoluţie oscilantă

O victorie categorică, a echipei antrenate de Ilie Vaidasigan, după o evoluţie oscilantă, dar şi cu momente bune de joc. S-au remarcat Alex Vulpe şi Marius Negru, ambii cu deosebită poftă de gol, Vulpe, din poziţie centrală, cu 11 goluri înscrise peste blocaj sau prin pătrunderi impetuoase, Negru, prin 8 goluri înscrise de pe extrema stângă. Pe final, reşiţenii au înscris şi printr-o combinaţie spectaculoasă, o „aeriană”, cu Negru la serviciu şi cu Belchite la finalizare.

CSM Reşiţa: Paul Simulescu, Vuiţă Boban - Alex Vulpe (11 goluri), Marius Negru (8), Eduard Belchite (6), Mihai Rohozneanu (3), Eric Bărbuş (2), Sebastian Pîrvan (2), Radosavlevici Bojta (2), Alex Starchenko (2), Raul Heimbach (2), Răzvan Daia (1), Denis Kirsch, Alex Boriceanu, Denis Dumuta, Antoniu Gârban, Raraeş Racoceanu

Antrenor: Ilie Vaidasigan

De la CSM Oradea cele mai multe goluri le-au înscris: Cosmin Libert (8 goluri), Bogdan Cîrchea (8), Bogdan Munteanu (6) şi Cătălin Crăciun (4).

Antrenor George Tăutu.

Mâine, încă un meci cu CSM Oradea, la Polivalenta reşiţeană

CSM Reşiţa va mai juca un meci de pregătire cu CSM Oradea, mâine, vineri, 14 septembrie, de la ora 11.00, în Saal Polivalentă din Reşiţa.

Powered by Jasper Roberts - Blog