Menu

Articol

0 Comentariu

Echipă nouă la comanda Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin

Claudiu Turculeanu, Ionel Dina-Mănoiu, Petru Nistor

Prin Ordin al inspectorului general al Jandarmeriei Române, la comanda Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin a fost împuternicit locotenent-colonelul Ionel Dina-Mănoiu. Noul inspector-şef are 44 de ani, este născut în Drăgăşani-Olt şi este încadrat în structurile Jandarmeriei Române din anul 1994. Anterior, a ocupat funcţia de prim-adjunct al inspectorului-şef de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Mehedinţi. Este ofiţer specialist, a predat la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani. Este absolvent al mai multor cursuri de specialitate, inclusiv al Academiei Naţionale de Informaţii.

Începând cu data de 12 iulie, maiorul Claudiu Turculeanu a fost numit în funcția de prim-adjunct al inspectorului-şef al Inspectorului de Jandarmi Județean Caraş-Severin, în urma concursului organizat la nivelul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române. Din echipă mai face parte locotenent-colonelul Petru Nistor, care ocupă funcţia de adjunct al inspectorului-şef.

Noua echipă de conducere a IJJ Caraş-Severin îşi propune să continue eforturile în vederea executării atribuţiilor ce le revin jandarmilor pe linia asigurării liniştii şi ordinii publice şi prevenirii faptelor antisociale. „Avem în vedere îmbunătăţirea condiţiilor de serviciu, prin reabilitarea spaţiului în care ne desfăşurăm activitatea, ceea ce presupune reabilitarea unor corpuri de clădiri, pentru a preveni degradarea acestora, şi reînnoirea parcului auto, cu autovehicule performante care să ţină pasul cu activitatea noastră. Pe de altă parte, vom depune toate eforturile pentru recrutarea de personal, de viitori candidaţi la şcolile de ofiţeri şi subofiţeri ale Jandarmeriei Române, prin promovarea în unităţile de învăţământ din judeţ a activităţii noastre”, a declarat astăzi într-o conferinţă de presă inspectorul-şef Ionel-Dina-Mănoiu.

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog