Menu

Articol

Executive Chef Marian Popovici, cărăşeanul cu sânge peruan, pleacă în Coreea

Asociației Culturale Euro Est Alternativ România (A.C.E.E.A.) și Euro-Toques va participa, în perioada 12-14 mai 2018, la competiția culinară International Korean Challenge Cup. Marian Popovici, cel mai apreciat chef din Caraş-Severin, are onoarea să participe pentru al doilea an cosecutiv la eveniment. Tânărul spune că „Ca şi în anul 2017 voi reprezenta Banatul. Îmi doresc să vin acasă cu cel puţin o medalie şi voi da tot ce e mai bun”.

Întrecerea se va desfășura în Centrul Expozițional din Daejeon City, Coreea de Sud, în spațiul în care a avut loc Congresul Mondial W.A.C.S. în anul 2012. Marian Popovici spune că Asociația Culturală Euro Est Alternativ este la a treia participare în evenimentele internaționale culinare organizate în Coreea de Sud.

„Echipa participantă la acest concurs internațional important este formată din dr. Iulia Drăguţ, Radu Zarnescu, Adrian Lucian Sipoteanu, Spînu Vasile, Adrian Sisiu, Marian Popovici, Romeo Lucian Smith, Szucs Adrian, Patrichi Florin, Elena Padurariu, Nina Rus, Rusu Codruţ, Sebastian Andrei. Echipa noastră se va întâlni, în cadrul acestui eveniment, cu maestrul Dong Yeon Park”, a mai adăugat Marian Popovici. În anul 2017, aceeaşi echipă a venit acasă cu Marele Premiu şi 24 de medalii de aur.

Powered by Jasper Roberts - Blog