Menu

Articol

Felix Borcean: „Aş fi ieşit şi împotriva lui Sorin Grindeanu, dar, rămâneam prieteni!”

Primarul municipiului Caransebeş, Felix Borcean, a participat, aseară la protestele organizate de PNL, la Reşiţa, împotriva Guvernului Tudose, a măsurilor fiscale adoptate de acesta. Conform lui Felix Borcean, „revoluţia fiscală” a Guvernului PSD induce o scădere a bugetului Primăriei Caransebeş de 5 milioane de lei. Aceasta, în condiţiile în care bugetul pentru investiţii al Primăriei, anul acesta, a fost de 4,5 milioane de lei.

Prietenii peste politică!

Întrebat fiind dacă ar fi ieşit să protesteze împotriva guvernării PSD chiar dacă în fruntea Guvernului ar fi fost Sorin Grindeanu, Felix Borcean a răspuns:

„Legătura noastră de prietenie sau de amiciţie nu are nicio legătură cu ceea ce se întâmplă aici. Aş fi ieşit împotriva lui Sorin, la fel cum ne-am fi întâlnit în mod normal pe stradă sau la o petrecere şi ne-am fi îmbrăţişat, la fel aş fi ieşit şi împotriva măsurilor girate de un eventual Guvern Grindeanu! Una este comunitatea, alta este relaţia de prietenie!”

După cum se ştie, fostul premier Sorin Grindeanu este născut în Caransebeş, unde a făcut clasele primare şi liceul. Conform declaraţiilor, pe Sorin Grindeanu îl leagă o veche prietenie, atât de actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, membru PSD, Silviu Hurduzeu, cât şi de actualul primar al Caransebeşului, liberalul Felix Borcean.

 

Powered by Jasper Roberts - Blog