Menu

Articol

Fermierii sunt aşteptaţi să depună cererile pentru subvenţiile pe anul viitor

Cererile pentru subvenţiile 2019 se pot depune la sediile Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) până la data de 17 decembrie 2018 inclusiv.

Reprezentanţii APIA precizează că: „cererea iniţială anuală pentru efectuarea serviciilor de întocmire şi menţinere a registrului genealogic al rasei, completată de către solicitanţii prestatori ai serviciilor va fi însoţită de documente”.

De asemenea, cererea iniţială anuală de solicitare a ajutorului de stat pentru efectuarea serviciilor de determinare a calităţii genetice a raselor de animale, completată de către solicitanţii prestatori ai serviciilor de determinare a calităţii genetice a raselor de animale va fi însoţită de documentele necesare, printre care dovada că solicitantul este persoană juridică, acreditarea solicitantului pentru prestarea serviciilor de determinare a calităţii genetice a raselor de animale.

Toţi fermierii care doresc să afle detalii despre cum pot să depună actele necesare, pot apela la specialiştii APIA Caraş-Severin.

Powered by Jasper Roberts - Blog