Menu

Articol

Final de campionat cu victorie, la Caransebeş

Viitorul Caransebeş – Rapid Buchin 5-1 (2-0)

Autor: 

Într-un nou echipament, cu tricouri roşii, şorturi negre şi jambiere albe, şi pe o ploaie care, pe alocuri, a căzut torenţial, băieţii de la Viitorul Caransebeş i-au întâlnit sâmbătă, 9 iunie, pe Stadionul Municipal din Parcul Teiuş, pe cei de la Rapid Buchin, într-o partidă contând pentru ultima etapă a actualului campionat al Ligii a IV-a.

Caransebeşenii şi-au trecut în cont prima ocazie, în minutul 4, când Neagu i-a trimis pe dreapta lui Imbre, şutul acestuia de la 10 metri, fiind respins în corner de I. Dragomir.

Gazdele au deschis scorul în minutul 25, în urma unui corner de pe dreapta executat de Negrei şi reluat în plasă, de la 8 metri, de Imbre, care a trimis cu capul sub bară, făcând inutilă intervenţia portarului echipei oaspete.

În minutul 35, cei de la Buchin au beneficiat de o lovitură liberă de la 20 de metri, execuţia lui Cărăuşu fiind respinsă în corner de Socaci.

Gazdele şi-au mărit avantajul în minutul 39, în urma unei faze în care Valuşescu i-a pasat în adâncime lui Imbre, acesta a intrat în careu, a depăşit goal-keeper-ul Buchinului şi a trimis spre poartă, V. Dragomir a reuşit să respungă în ultima clipă, însă doar până la Neagu, care, de la 12 metri, a înscris cu latul.

Buchinul a început mai bine partea a doua, în minutul 48 Vlad, angajat pe aripa dreaptă, intrând în careu şi şutând pe jos de la 14 metri, însă Birăescu s-a întins şi a reţinut balonul. Portarul caransebeşean a fost învins însă în minutul 56, când acelaşi Vlad a pătruns din nou pe dreapta, l-a depăşit pe Negrei, a intrat în careu şi a şutat imparabil, de la 12 metri, la colţul scurt, reducând din handicap.

Gazdele şi-au mărit avantajul în minutul 60, atunci când Avramovici i-a pasat în adâncime lui Imbre, I. Dragomir a ieşit, urmărindu-l pe jucătorul gazdelor până la marginea terenului, de unde acesta a reuşit să centreze pe partea opusă, iar Neagu a trimis în poarta goală de la 3 metri.

S-a făcut 4-1 în minutul 67, în urma unei faze în care Imbre, scăpat spre poarta adversă, deşi talonat de doi fundaşi, a reuşit să îl depăşească pe portarul oaspeţilor şi, de la 12 metri, a trimis, calm, în plasă.

Scorul final a fost stabilit în minutul 81, când Nicoară, scăpat pe stânga, l-a depăşit pe Slidak şi a şutat plasat din marginea careului, la colţul lung, pe lângă I. Dragomir.

Viitorul Caransebeş: D. Socaci (min. 46, C. Birăescu), Gh. Valuşescu, O. Bălan, C. Bloju, N. Imbre, I. Bica, A. Neagu, Al. Avramovici, G. Negrei, B. Gulea, C. Nicoară. Antrenor, Ion Bica.

Rapid Buchin: I. Dragomir, I. Drăgoi (72, M. Drăgoi), I. Curcanu, M. Marina, G. Vlad, M. Stepanescu, S. Dovlete, V. Dragomir, P. Isac, R. Cărăuşu, Z. Isac (46, A. Slidak); rezervă: G. Iacov. Antrenor, Dragu Ghena.

A arbitrat la centru Roberto Svatsinka (Reşiţa), asistat la cele două linii de Răzvan Toader (Oţelu Roşu) şi Valentin Frimu (Gherteniş). Observator: Ion Lupşa (Reşiţa).

Duminică, 17 iunie, caransebeşenii vor disputa finala fazei judeţene a Cupei României, în compania formaţiei Croaţia Clocotici, meciul fiind găzduit de Stadionul Gloria din Reşiţa.

Powered by Jasper Roberts - Blog