Menu

Articol

Final de săptămână cu controale şi sancţiuni ale poliţiştilor rutieri

La sfârşitul săptămânii, 25 - 26 noiembrie., poliţiştii rutieri cărăşeni au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive  şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.    

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Cecilia Dăneţ,  poliţiştii au aplicat 219 sancţiuni contravenţionale, dintre care 151 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum.

Ca măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării opt permise de conducere pentru depășiri neregulamentare, viteză excesivă și consum de alcool.

În săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Powered by Jasper Roberts - Blog