Menu

Articol

0 Comentariu

Foc la „Muncitoresc“. Cinci familii evacuate

Incendiu puternic izbucnit miercuri seara, la un imobil situat în zona „Muncitoresc“ din Reșița. Este vorba de o clădire, cu o curte comună, în care locuiesc cinci familii. Ținând seama de faptul că sediul ISU Caraș-Severin se află la o aruncătură de băț, pompierii miliatari au intervenit rapid cu patru autospeciale, cu apă și spumă, precum și 20 de militari.

În jurul orei 21, unul dintre locatari a observat cum de sub acoperiș ieșea fum, dar și flăcări. Bărbatul a dat alarma, iar vecinii săi au ieșit speriați din locuințe, doar cu ce erau îmbrăcați la acea oră.  Două persoane în vârstă au suferit atacuri de panică, fiind transportate pentru îngrijiri medicale la spital.

Intervenția pompierilor a fost una dificilă, apa era înghețată, caz în care hidranții nu au folosit la nimic. În plus, distanța de la autospeciale și până la incendiu s-a dovedit destul de mare, aproape 50 de metri, în condițiile în care culoarul de intrare în curte este unul îngust. Pînă la urmă, focul a fost stins, însă pompierii au rămas în continuare la fața locului, pentru a supraveghea focarul. Cele cinci familii au fost nevoite să petreacă noaptea în vecini și la rude.

Este  posibil ca incendiul să fi fost provocat de aprinderea vreunui coș supraîncălzit de la o sobă supraîncărcată, știut fiind faptul că locatarii își încălzesc locuințele atât cu lemne, cât și cu gaze naturale. 

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog