Menu

Articol

0 Comentariu

Fotbal feminin la Bocşa - Cupa „Laura Rus”

Autor: 

La Bocşa, în sala de sport din cartierul „Nufărul”, se va desfăşura, sâmbătă, 17 decembrie, competiţia de fotbal feminin Cupa „Laura Rus”. La evenimentul sportiv, care va începe de la ora 11.00, vor participa echipele: REAL Craiova, CFR Timişoara Feminin, BANAT GIRLS I ŞI BANAT GIRSL II.

Ioan Liuţ, şeful Casei Orăşeneşti de Cultură din Bocşa, unul dintre organizatorii evenimentului,  ne-a precizat:

„Competiţia de fotbal feminin, care se adresează junioarelor şi la care participă patru echipe din Craiova, Timişoara şi Reşiţa, doreşte o promovare a fotbalui feminin românesc, iar iniţiatoarea proiectului este binecunoscuta sportivă bocşeană, componentă a lotului naţional de fotbal feminin al Romaniei, Laura Rus”.

În deschidere va avea loc un meci demonstrativ între foste şi actuale jucătoare, împreună cu Laura Rus şi echipa feminină din Super Liga Feminină de fotbal, CFR Timişoara.

Competiţia de la Bocşa este organizată de Primăria şi Consiliul Local Bocşa, Casa Orăşenească de Cultură Bocşa şi de sportiva Laura Rus, cu sprijinul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin şi al Direcţiei pentru Sport şi Tineret a Judeţului Caraş-Severin.

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog