Menu

Articol

0 Comentariu

Fotbal, Liga a III-a. Victorie de clasament în faţa unei echipe fără pretenţii

CSM Şcolar Reşiţa - Millenium Giarmata 4-1 (1-0)

Din favorită la promovare, CSM Şcolar Reşiţa a jucat astăzi, acasă, pentru victorie, singura variantă de a o îndepărta de subsolul clasamentului. Până la urmă a reuşit, învingând Millenium Giarmata, o echipă situată pe locul 13 înaintea etapei, fără pretenţii de preamărire.

În prima repriză, deşi au controlat jocul, gazdele au înscris o singură dată, în min. 15. Himcinschi a fost faultat la marginea careului de 16 metri, puţin lateral stânga, iar lovitura liberă a fost fructificată de Liuba printr-un şut în colţul lung al porţii adverse.

În min. 44, terenul denivelat i-a jucat feste lui Velcotă, care a călcat strâmb, accidentându-se, şi a fost înlocuit de Costin.

Himcinschi a stat şi la baza golului doi al reşiţenilor din min. 56. Mingea şutată de el din apropierea punctului cu var a fost respinsă de portar până la Negoescu, care a reluat în dreapta acestuia  pentru 2-0!

Cinci minute mai târziu, gazdele au bâlbâit o minge în suprafaţa de pedeapsă, de unde Ghighilicea a reluat din 5 metri în poarta goală, reducând din diferenţă.

Nu a trecut decât un singur minut, pentru ca Negoescu să înscrie cu o frumoasă lovitură de cap din 6-7 metri, după o centrare a lui Breşneni. CSM Şcolar-Millenium Giarmata 3-1.

În min. 84, Beloescu l-a accidentat la cap, involuntar, pe portarul oaspeţilor, care a fost scos pe targă şi nu a mai revenit în teren. Locul său a fost luat de Copoeru.

Cu două minute înainte de final, Liuba îşi trece în dreptul său un nou gol, transformă un penalty acordat la un fault în careu asupa lui Szijj, stabilind scorul final, 4-1.

La meci au asistat aproape 200 de spectatori.

CSM Şcolar: Zimmermann - Iova, Dulap, Bactăr, Liuba - Vaştag, Breşneni, Szijj - Velcotă, Negoescu, Himcinschi.

Au mai jucat: Costin, Beloescu, Ponoran şi Bloju

Millenium Giarmata: Mikloş - Sporin, Buzdugan, Rus - Cherecheş, Domşa, Codrea, Stoica, Ghighilicea, Ştefănescu - Anagor

Powered by Jasper Roberts - Blog