Menu

Articol

Funcţie de director, cu dedicaţie, dar neacceptată de consilierii locali reşiţeni!

În ultima şedinţă de Consiliu Local, liberalii reşiţeni nu au reuşit să treacă câteva proiecte de hotărâri iniţiate de ei. Două dintre acestea: achiziţionarea funicularului şi preluarea cu titlu gratuit a bazelor sportive Gloria şi Muncitorul, erau considerate foarte importante, în perspectiva derulării unor viitoare investiţii.

Aceeaşi soartă a avut-o şi proiectul de hotărâre privind reorganizarea Serviciului Public „Direcția de Asistență Socială” și înființarea Direcției de Asistență Socială, din subordinea Consiliului Local al Muncipiului Reșița, precum și aprobarea organigramei și a statelor de funcții ale acesteia.

Practic, prin reorganizarea Serviciului public se urmăreşte înfiinţarea funcţiei de director adjunct al Direcţiei de Asistenţă Socială. Neoficial, funcţia ar urma să fie ocupată de o liberală, care în trecut a servit intereselor politice ale PSD Caraş-Severin. Altfel spus, o funcţie cu dedicaţie doar pentru faptul că a trecut de la un partid la altul.

Gurile rele spun că, în afară de consilierii PSD, există şi liberali care nu agreează în totalitatea propunerea de înfiinţare a Direcţiei de Asistenţă Socială şi a funcţiei de director adjunct.

Mai mult ca sigur, proiectul de hotărâre va fi pe post de ciorbă reîncălzită într-o viitoare şedinţă de Consiliu Locală.

Powered by Jasper Roberts - Blog