Menu

Articol

Ghici, ghicitoarea mea: ale cui sunt cablurile de pe bulevardele Reşiţei?

În urmă cu o lună, Primăria Municipiului Reşiţa a demarat  o acțiune de identificare și etichetare a reţelelor de cablu care au ca suport stâlpii de tramvai din oraș.

Cu această ocazie, pe lângă cei șase operatori de servicii electronice care au încheiat contracte cu Primăria Reşiţa - DADPP au fost depistate şi alte reţele de cablu. Până acum nu se ştie proprietarii acestora. Conform HCL nr.332/20.12.2017, anexa nr.16, toți operatorii economici din municipiu care dețin astfel de rețele, au obligativitatea să plătească o taxa specială pentru acces pe infrastructura suport stâlpi tramvai, proprietatea municipiului Reșița, în valoare de 110 lei/stâlp/an.

Cei vizaţi de acest demers au termen de intrare în legalitate, respectiv de a încheia contracte cu DADPP, data de 31 martie 2018. Informaţii suplimentare se pot obține la Directia pentru Administrarea Domeniului Public şi Privat al municipiului Reşiţa, str. P. Maior nr. 2, (bloc 800), camera 3344, la tel. 0255-220546 - int. 42 sau prin e-mail patrimoniu@primariaresita.ro, persoana de contact Dimcea Ion-Florin.

La expirarea acestei perioade de grație, angajaţii primăriei vor proceda la dezafectarea reţelelor neidentificate.

Powered by Jasper Roberts - Blog