Menu

Articol

Gimnastică la superlativ! Începând de mâine, Reşiţa găzduieşte C.N. pentru Juniori III

De 16 ani, la Reşiţa nu s-a mai organizat o competiţie naţională la nivelul gimnaştilor juniori. Mai precis, din anul 2002. După atâtata aşteptare, oraşul care i-a dat pe campionii naţionali, europeni, mondiali şi olimpici pe Marius Tobă, Răzvan Şelariu, Daniel Popescu, Flavius Koczi, Alin Jivan ori Daniel Rădeanu găzduieşte între 16 şi 19 mai Campionatul Naţional de Gimnastică al Juniorilor III. Al schimbului de mâine din gimnastica masculină de la noi.

Competiţia, va avea loc la Sala Polivalentă, accesul spectatorilor este gratuit. Vor fi prezente la Reşiţa cele mai bune 12 echipe cu tradiţie în gimnastica românească, dar şi fostul mare campion Dan Grecu, astăzi vicepreşedinte al Federaţiei Române de Gimnastică, alţi oficiali ai FRG.

Reşiţa va fi reprezentată de două echipe ale Clubului Sportiv Şcolar. Este vorba de Juniori III, nivelul 1, în componenţa: Rafael Malița, Alexandru Zăpârțan, Paul Tîrlea, Dacian Toma și Alexandru Popescu,  şi de Juniori III, nivelul 2, Andrei Titi, Robert Aioanei, Albert Ilie, Alexandru Puiu și Denis Titi.

Competiţia de la Reşiţa poartă girul Federației Române de Gimnastică, iar colaboratori sunt Primăria Reșița, Consiliul Județean Caraș-Severin, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, Inspectoratul Școlar Județean, Clubul Sportiv Școlar Reșița și Clubul Sportiv Municipal Reșița şi firmele Paldya și Rogge.

"Campionatul Naţional de Gimnastică pentru Juniori III reprezintă o excelentă ocazie pentru reşiţeni de a participa în număr cât mai mare în Sala Polivalentă la competţia celor mai tineri gimnaşti, viitorii campioni ai României. Îi încurajăm pe această cale pe părinţi să-şi aducă copiii la sală, la fel şi pe profesorii de la şcolile în care învaţă gimnaştii noştri", spune antrenorul, Robert Bălan..

Powered by Jasper Roberts - Blog