Menu

Articol

Grav accident la Băile Herculane. Două persoane au ajuns de urgenţă la spital

În urmă cu câteva momente, un grav accident de circulaţie s-a produs în apropierea pensiunii Gorjanul din Băile Herculane. Din primele cercetări ale poliţiştilor, şoferii implicaţi nu au resprectat distanţa între autoturisme, fapt ce a dus la impact grav între o furgonetă, o camionetă cu platformă şi un autoturism.

Magdalena Tocmelea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin a declarat că: „incidentul s-a soldat cu două victime. La faţa locului au intervenit de urgenţă echipajul al Punctului de Lucru Băile Herculane, alături de care au sosit şi SVSU Băile Herculane, două echipaje ale Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Pompierii militari au acţionat pentru descarcerarea uneia dintre victime şi asigurarea măsurilor PSI“.

Victima care a fost încarcerată a fost transportată la spital în stare de conştienţă, fiind urmată de o altă persoană implicată în acest accident. Traficul în zonă este blocat, poliţiştii fac măsurătorile necesare pentru a stabili împrejurările ce au dus la producerea acestui grav eveniment.

Powered by Jasper Roberts - Blog