Menu

Articol

1 Comentariu

Grup masiv de migranți irakieni și sirieni reținut la Vărădia

La graniţa sârbo-română, din zona de competență a polițiștilor de frontieră cărășeni, trecerile ilegale au devenit o obișnuință, indiferent de ora din zi și din noapte. Însă, potrivit oficialităților, niciodată în istoria recentă nu s-a întâmplat ca numărul celor care trec ilegal frontiera într-o săptămână să fie atât de mare.

În această dimineaţă, în jurul orei 4,30 poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oraviţa au depistat, în apropierea localităţii Vărădia un grup de 31 cetățeni străini, care nu îşi justifica prezenţa în zonă, persoanele fiind preluate şi transportate la sediul instituţiei pentru cercetări.

În cadrul verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt cetăţeni din Irak și Siria, dintre care 13 bărbați, 7 femei și 11 minori, adulţii având vârste cuprinse între 18 şi 33 de ani, iar minorii între 1 şi 13 ani. Persoanele în cauză au declarat că au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România cu intenția de a ajunge în țări din vestul Europei.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

Totodată, au fost anunţate autorităţile de frontieră sârbe, în vederea cercetării în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie. (Foto: Poliție de Frontieră, arhivă)

Comentarii

Bai da' ce competenti politistii astia ai nostrii! Se efectueaza cercetari... bla bla... vrajeala-abureala... Mamelucii aia au fost transportati la sediu. Da' de ce? De ce nu au fost trimisi pur-si-simplu inapoi? De ce trebe sa-i tinem pe banii nostrii pe toti astia de vin moka pe capul nostru? Si stai ca o sa mai vina! Macar ungurii si-au facut drakului un gard. Noi stam ca proasta-n p... si ne uitam luuuung printre ulucile gardului sa vedem cine mai vine pe la noi. Niste ostrogoti, cumani, huni, tatari, turci... Pe mortii mamilor voastre de nemernici! Da' nu v-au ajuns 2000 de ani de istorie in care ne-au murit toti bunii si strabunii ca sa opreasca tot valul asta de imigranti? Cu ce kakat sint eu vinovat de timpenia politistilor nostrii competenti? (EDITAT)

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog