Menu

Articol

Gugulan Rock 2018. Mai sunt câteva zile până la cea mai tare ediţie a festivalului din Caransebeş

Cel mai impresionant lineup de până acum al celui mai aşteptat festival de rock din Caraş-Severin ce va avea loc la Caransebeş în perioada 17-19 august, va aduce fanilor trupe atent alese de organizatori. Coincidenţă sau nu, invitaţii din acest an au o legătură strânsă cu cel mai mare festival de metal din Germania, Wacken Open Air.

Poate cea mai aşteptată trupă de anul acesta de la Gugulat Rock Open Air Festival, este An Theos, cea care a câştigat la Sibiu Finala Națională a concursului ”Wacken Metal Battle” România. În urma jurizării, An Theos va reprezenta România la finala internațională din Germania. O altă trupă care va urca pe scena festivalului din acest an este Skiltron din Argentina care se află pe afişul oficial de la Wacken 2018. Şi dacă organizatorii nu au fost destul de convingători, lineupul este completat de Lux Perpetua, Bleed Your Eyes, Grimegod, Outstorm, Survolaj şi Masterpiece au confirmat participarea la festivalul din ţara Gugulanilor.

Noua locaţie a festivalului Gugulan Rock 2018 este poziţionată chiar la intrarea în Caransebeş din direcţia Reşiţa şi este suficient de mare pentru a putea găzdui toate activitățile care se vor desfășura, cu acces de drum asfaltat până la intrare, loc de parcare şi camping pentru corturi. Cosmin Mihuţa, unul dintre organizatori, spune că la momentul evenimentului vor fi amplasate indicatoare până la noua locaţie. Aşadar, nu vă rămâne decât să faceţi rost de transport pentru că de buna dispoziţie organizatorii s-au îngrijit cum nu se putea mai bine, surprizele se vor ţine lanţ, iar petrecerile de după concerte vor fi cea mai frumoasă amintire cu iz de rock şi metal autentic.

Powered by Jasper Roberts - Blog