Menu

Articol

Guvernul a decis: bugetarii primesc cinci zile libere de Sf. Maria

E vară şi e cald, chiar dacă ploile nu mai contenesc, iar Guvernul României, în mărinimia lui, se gândeşte la angajaţii de la stat care în această perioadă a anului nu beneficiază de concediu. Pentru ei, premierul Viorica Dăncilă a pregătit o minivacanţă de cinci zile, pentru a se reculege spiritual şi a se odihni după petrecerile ce vor ave a loc cu prilejul sărbătorii Adormirea Maicii Domnului.

„Avem astăzi o veste bună şi pentru angajaţii din sectorul public. Vor avea o mică vacanţă în a doua parte a lunii august, pentru că ziua de 15 august, Adormirea Maicii Domnului, este zi liberă, stabilim ca şi 16 şi 17 august să fie zile nelucrătoare, pentru a le oferi românilor câteva zile de odihnă. Vor face excepţie locurile de muncă în care activitatea nu poate fi întreruptă, precum şi magistraţii şi personalul din instanţele judecătoreşti implicate în soluţionarea proceselor cu termene în 16 şi 17 august”, a spus premierul.

În plus, bugetarii vor sta acasă şi în zilele de 18 şi 19 august, zile libere de weekend. Cu sâmbete şi duminici cu tot, lucrătorii de la stat vor sta acasă numai puţin de 11 zile în luna august.

Powered by Jasper Roberts - Blog