Menu

Articol

0 Comentariu

Hurduzeu: „Parlamentarii PSD cărăşeni nu puteau avea altă poziţie! Rămân prieten cu Grindeanu!”

Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu, a răspuns, ieri, întrebărilor jurnaliştilor cu privire la posibilele consecinţe politice şi administrative în teritoriu, în urma crizei de Guvern care a condus la demiterea lui Sorin Grindeanu din funcţia de premier.

„Aţi văzut că (până acum) nu am vrut să fac comentarii, având în vedere calitatea mea de cărăşean. Dar cred că acea criză este, în acest moment, încheiată. Sper ca preşedintele Klaus Iohannis să desemneze un premier din rândul Partidului Social Democrat, astfel încât, într-un termen cât mai scurt, Partidul Social Democrat să meargă cu propunerile pentru un nou Guvern în Parlamentul României, unde sunt convins că va avea o majoritate”, a declarat Silviu Hurduzeu.

În ceea ce priveşte faptul că parlamentarii de Caraş-Severin nu au votat moţiunea pentru demiterea lui Sorin Grindeanu, preşedintele Hurduzeu a explicat:

„Parlamentarii PSD Caraş-Severin au procedat în funcţie şi de solicitările care au venit din teritoriu. Pentru că şi preşedintele Consiliului Judeţean, şi consilierii judeţeni şi locali, şi primarii, şi parlamentarii, ulterior, au fost trimişi, fiecare unde am fost votaţi, prin votul cetăţenilor. Şi, în această perioadă, am primit cu toţi semnale din partea membrilor, simpatizanţilor, şi a celor care ne-au votat. Neparticiparea la vot a parlamentarilor PSD din Caraş-Severin a fost o consecinţă a acestei stări de fapt din judeţul Caraş-Severin. Pentru că a existat un dialog între parlamentari, conducerea partidului, şi marea masă a membrilor de partid, care au spus că aşa e bine să se procedeze. Până la urmă, Sorin Grindeanu este cărăşean, ne-am mândrit cu el, şi nu puteam acum să avem o altă poziţie!”

Sunt şi voi fi prieten cu Sorin Grindeanu!

„Sunt prieten cu Sorin Grindeanu, am fost şi voi fi. Însă, să ştiţi că au fost momente când ne-am certat din motive politice!”, a mai precizat Silviu Hurduzeu.

Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu şi-a exprimat convingerea că Sorin Grindeanu şi parlamentarii de Caraş-Severin vor rămâne membrii PSD..

Powered by Jasper Roberts - Blog